***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Продължават проявите на тежка агресия в България. Има ли светлина в края на тунела за СОС?


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 15 януари   

 

Почти всеки ден от началото на годината има случаи на тежка експанзия по отношение на животни. Извергите се усещат безнаказани и недосегаеми и задоволяват садизма си на воля. Полиция, обвиняване и съд до момента не са глобили никого съгласно това, което написа в Наказателния кодекс, а всички (и дребното ИЗОБЩО задържани) получават единствено санкция. 

Вчера гръмнаха куче, до момента в който стопанката му го разхожда, през днешния ден е открито друго убито домашно животно. 

Безнаказани. 

Същевременно, безнаказаното принуждение води след себе си това, че насилниците се усещат недосегаеми и получават „ смелостта “ да посегнат и на хора. 

Ето:

***

Но, в това време, кучетата избавят човешки животи, пазят, правилни са на индивида, само че „ индивидът “ се забавлява, като ги изтезава и убива. 

***

„ Това беше една градивна среща, на която намерихме някои отговори, само че по тематиката за избор на ръководител на Столичния общински съвет към момента нямаме съответно лице, нямаме единодушие “.

„ За нас беше значимо, че се резервира градивният звук, въпреки да имаше моменти на замяна на малко по-остри реплики. Изясниха се някои въпроси и сме оптимисти, че се върви в вярната посока. Жалко е, че групите на ГЕРБ и „ Възраждане “, макар отправената покана, не откликнаха на нея. В последна сметка това не е диалог за коалиция, а диалог по какъв начин да отпушим Общинския съвет “.

***

***

София още веднъж се подреди в топ 10 на света по годишен растеж на цените на парцелите, гласи последният отчет на консултантската компания  Knight Frank за третото тримесечие на м.г. Той обгръща 107 града и от подреждането им по растеж на цените излиза, че българската столица  изпреварва Ню Йорк, Сидни, Сингапур и още доста други. 

***

И още веднъж президент/вицепрезидентската „ институция “ показва държание на опозиционна партия. Нищо ново. Но пък получи отговор, който обаче – евентуално – ще се направи, че не чува. 

***

***

Радикалното палестинско придвижване Хамас желае да придвижи войната от линията Газа на Западния бряг на река Йордан, съобщи израелският министър на защитата Йоав Галант, съобщи ДПА.

„ Целта на Хамас е да подпали Юдея и Самария (Западния бряг на иврит, бел. ред.), и, в случай че е допустимо, Храмовия рид в Йерусалим “, е споделил Галант през вчерашния ден на среща с военни командири от окупирания от Израел Западен бряг.

***

Тази неделя изтребители от Военновъздушни сили на Съединени американски щати и Англия още веднъж са нанесли удари по цели на бунтовниците хуси в Йемен, по-конкретно в региона на Ходейда, заяви локалната телевизия „ Ал Масирах “.

Говорителят на хусите Абдулсалам Сала написа в Х/Туитър, че е имало „ интензивни “ прелитания на противников самолети на Съединени американски щати наоколо до въздушното пространство на Йемен и крайбрежните зони, което по думите му е „ експанзия против Република Йемен и жестоко нарушение на националния ѝ суверенитет “.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР